Nagelstudio2020-12-10T14:11:13+01:00

Nagelstudio Voorschoten

Manicure & pedicure
behandelingen die een verschil maken

Bij Pretty Pure kiezen we voor eerlijke manicure en pedicure behandelingen. Onze specialisten werken uitsluitend met professionele producten.

Een basis manicure, nagels lakken, of schitterende Shellac of Nextgel nagels? In onze nagelstudio in Voorschoten is alles mogelijk.

Je handen zijn zeker niet de enigen die extra verzorging verdienen. Met verschillende pedicures geven we ook je voeten de aandacht die ze nodig hebben.

BEKIJK ALLE BEHANDELINGEN
manicure voorschoten

Van basisbehandelingen tot en met
het ultieme verwenpakket

pedicure met MOËT champagne

Voor sommigen zijn manicuren en pedicuren een snel tussendoortje. Voor anderen zijn het een ultiem verwenmomentjes voor jezelf. Wat het ook voor jou is, bij Pretty Pure hebben we verschillende behandelingen die bij iedere situatie past.

Met een basisbehandeling heb je binnen een korte tijd jouw handen of voeten weer de verzorging gegeven die ze verdienen. Bij de uitgebreidere behandelingen wordt er ook gelakt of werken we met premium producten zoals Shellac en Nextgel.

Is het tijd voor het ultieme zen momentje?

Dan hebben we zelfs een luxe pedicure, inclusief een champagne voetenbad met rozenblaadjes. Daar krijg je ook een glaasje MOËT bij om het helemaal af te maken.

Moderne nagelstudio in Voorschoten

Onze schoonheidssalon zit binnen het centrum van Voorschoten, maar net buiten de drukte van het dorp. Hier geniet je dus echt van alle rust.

We hebben een verzorgde en moderne locatie waar we ook constant aan hygiëne denken en alles schoonhouden. Ook de binnenkant van ons lichaam houden we schoon. Elke dag serveren we verse sapjes. Huisgemaakt, gezond, en vooral enorm lekker!

Naast onze manicuren en pedicuren bieden we in onze salon ook andere behandelingen aan, zoals facials, peels, massages en lashes. In ons overzicht vind je alle behandelingen.

moderne nagelstudio

Manicure

Wil je mooie nagels hebben? Wij maken gebruik van Shellac of Nextgel.

Pedicure

Verzorg je voeten met een pedicure bij Pretty Pure!

Ga naar de bovenkant